blog

IŞIĞIN PIRILTIYA DÖNÜŞÜ: KURSHUNI EMAAR

Alışveriş merkezinde, sergilenen takıların parıltılı birleşimde artık kendisi bir vitrin olan ve yeni marka imajı ile yerini belirleyen, iç mimari tasarımı Ertan Akıncı Mimarlığa ait olan Kurshuni Emaar mağazasının Aydınlatma Tasarımı NA LightStyle tarafından çalışıldı.


Paris, Roma, Milano, Atina, Bükreş, Münih, Frankfurt, Viyana, Toronto, Hong Kong ve İbiza gibi dünyaca ünlü merkezlerde, toplam 38 ülke ve 358 şehirde faaliyet gösteren Kurshuni Jewellery, İstanbul’daki ikinci mağazasını Emaar Mall’da 2019 yılında açtı.


Bir gümüş markası olan Kurshuni’nin, pembe altın ve altın renkli ürünlerin yanında, kübik zirkon taşların da kullanıldığı takı tasarımları, mağazanın aydınlatma tasarımını belirleyen ana unsur oldu. Öncelikle farklı renk ve dokudaki değerli madenlerin aynı parıltı ve görkemde görünmesi amaçlı, her bir vitrin ve stand ayrı ayrı ele alınarak, ışık kaynaklarının gizlendiği uygun bir aydınlatma detayı tasarlandı. Mekânın genel aydınlatması için, vitrin ve standa katkı sağlayan ancak önüne geçmeyecek bir düzeyde mağaza içinde dengeli bir atmosfer oluşturuldu.


Mağazanın dekorasyon ögeleri ile, aydınlatma tasarımı ve takının bütünleştiği bu projeyi yerinde hissedebilmek için Kurshuni Emaar’ı ziyaret edebilirsiniz.