blog

Aydınlatma sektörü 06-09 Ekim 2021’de IstanbulLight’ta buluşacak!

Aydınlatma sektörünün uluslararası en önemli buluşması olan IstanbulLight, 13. kez sektöre değer katacak ve katılımcıların iş hacmini geliştirecek güçlü bir fuar sunmaya hazırlanıyor.

Informa Markets’ın global enerji portfolyosu altında, Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) ve Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) stratejik ortaklığı ile düzenlenen IstanbulLight 13.Uluslararası Aydınlatma & Elektrik Ekipmanları Fuarı ve Kongresi, 06-09 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

İki senede bir düzenlenen fuar; Türkiye’nin öncü ve fark yaratan markalarıyla birlikte, yerli ve yabancı profesyonelleri bir araya getiriyor. Alanında uzman konukların sunumları ve güncel konuların ele alındığı kongre ve zirve etkinlikleri ile de sektöre değer katan oturumlar ve buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz sene özellikle Orta Doğu ve Afrika’dan ihracat müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği fuar, 2021 yılında da katılımcılarının ticaret hacmine ivme kazandıracak ve verimli iş birliklerinin oluşmasına zemin hazırlayacak.

2019 yılında katılımcı ve ziyaretçilerinin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önemli iş birliklerine imza attığı IstanbulLight, hedeflerinin üzerine çıkarak yeni ihracat kanallarının açılmasına olanak sağladı. 2021 yılında da sağlık ve güvenliğin ön planda tutulacağı, ticareti canlı tutacak ve sektöre katma değer yaratacak nitelikte, dijital teknolojilerin getirdiği fırsatlardan maksimum yararlanan bir IstanbulLight Fuarı için hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Özellikle Avrupa’daki firmaların alternatif OEM kanalları arayışında olduğu bu günlerde, IstanbulLight 2021’de Türkiye’deki pek çok firmanın ticaret kanallarını Avrupalı firmalar ile geliştirme fırsatı bulabileceği bir ticaret ve pazarlama platformu olarak öne çıkacak.

AllSecure Sağlık ve Güvenlik Standartları herkese güvenli ve kontrollü bir fuar deneyimi sağlayacak

06-09 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek IstanbulLigt, dünyanın en büyük etkinlik organizatörü Informa tarafından geliştirilen AllSecure Standartları’na göre düzenlenecektir.

Daha fazla bilgi için: https://www.istanbullight.com