blog

ATMK Aydınlatma Eğitim Semineri * TEKRARI

Mart ayında düzenlenen seminere gösterilen yoğun talep nedeni ile, tekrarlanacak olan ATMK AYDINLATMA SEMİNERİ, bu sefer “24 Mayıs - 4 Haziran 2022” tarihleri arasında çevrimiçi platformda düzenlenecek. Aydınlatma sektörü çalışanlarını ve sektörle ilgilenenleri bilgilendirmek amacıyla on ikincisi düzenlenen eğitmenler arasında Nergiz Arifoğlu’nun da bulunduğu seminerde, detaylı bir ders programı sunuluyor.

 

Güncel bilgiler ve dokümanlarla yenilenmiş bir ders programı içeren seminerde, aydınlatmanın temel ilkeleri ve kavramlarının yanı sıra, ışık kaynakları, LED’ler, iç ve dış aydınlatma tasarımı, aydınlatma hesapları, mevzuatlar gibi konular detaylandırılarak sunuluyor.

 

“ATMK AYDINLATMA SEMİNERİ 2022-1” için aydınlatmanın temel ilkeleri ve kavramlarının yanı sıra, ışık kaynakları, LED’ler, iç ve dış aydınlatma tasarımı, aydınlatma hesapları, mevzuatlar vb. konularda güncel bilgi ve dokümanlarla yenilenmiş detaylı bir ders programı hazırlanmıştır. Konusunda uzman akademisyenler ve sektör uzmanları tarafından verilen dersler, aydınlatma konusuna ilgi duyanlar için kılavuz niteliği taşımaktadır.

 

Seminer hakkında bilgi almak ve başvurmak için www.atmk.org.tr  adresi ziyaret edilebilir.